Logo

Karaoke HOME Club FORUM

Karaoke Home Club

       Karaoke este o opțiune foarte  interesantă de a vă distra. Nu trebuie sa fiți artiști sau să cunoașteți prea multă teorie în ale cântatului, ci doar să vă placă muzica și să aveți un spirit energic, dornic de a încerca mereu lucruri noi. Karaoke este pentru toți cei care știu și vor să se distreze. În general  lumea care vine aici este foarte prietenoasă și dezinhibată.

        Karaoke Home Club este amplasat chiar  în inima Chișinăului.  Un club de noapte  ce  se evidențiază prin design inedit, cu protagoniști care nu te lasă să treci pe lângă  imaginea lor fără ca să o memorezi, iar atmosfera mereu veselă te  tentează să ne vizitezi  de fiecare dată când te pregătești de o petrecere cu multă distracție și voie bună.

În fiecare săptămână, dacă nu în fiecare zi avem noi și noi invitați de onoare, vedete, care ne coloreaza sărbătoarea și ne înviorează atmosfera. Iar cei mai tari Dj din Moldova, vin să vă încânte cu compozițiile lor deosebite.

Karaoke Home este pe lista pasionaților de karaoke pentru că aici se organizează seri cu tematici și stiluri diferite, astfel puteți urmări programa noastră, ca să ne vizitați atunci când tematica serii vi-i mai aproape sufletului, sau intrați oricând, pentru că dispoziția bună care persistă în fiecare seară vă va afunda în amalgamul de emoții  plăcute. Inclusiv vă puteți bucura de promoții atractive în funcție de specificul serii și alte surprize plăcute.

Karaoke Home Club organizează petreceri private, onomastici, mese festive.

Avantaje:

  • localul se poate închiria.