Logo

Banquet Hall FORUM

 

 

             Banquet Hall Forum - este cunoscută ca cea mai stilată și rafinată sală de banchete din Chișinău. Sala Banquet Hall  este cu  adevarat unică, deoarece designerii noștri au creat în așa fel fiecare detaliu, încât să vă bucurați  de  un confort  ideal și de satisfacție la maximum.

Aici puteți  organiza orice eveniment, de orice amploare: nunți, cumătrii, zile de naștere,  baluri de absolvire, petreceri de revelion, dar și seminare, conferințe, și multe alte evenimente importante din viața D-stră.

 Este dotată cu sală spațioasă  pentru fourchette  și cu  canapele comode și moi. Tot aici, pentru comoditatea oaspeților am plasat un panou pe care sunt  indicate mesele, în așa fel ca să le fie ușor  invitaților să-și găsească locul. Un bar  cu câteva mese în stil  rustic vă poate oferi posibilitatea de a savura o  cafea într-o ambianță  liniștită departe  de  atmosfera  încinsă din sala mare.

Deasemenea dispunem de o sală foarte încăpătoare pentru banchete de orice tip cu o capacitate de 200 personeSala pentru ceremonii, realizată în ritmul ultimelor tendințe tehnice, cu un spaţiu  suficient de dans, va permite tuturor invitaţilor să savureze din plin atmosfera sărbătorii Dvs.

Iar sala pentru conferințe, deasemenea cu o capacitate de 200 persoane, oferă posibilitatea de a desfășura atât conferințe de orice tip, cât și  adunări, întruniri, ședințe sau alte manifestări de tip închis sau deschis. Sala este dotată cu tehnică de ultimă generație, proiectoare cu ecrane,  microfon, tribună  etc.  

Banchet Hall (200 de persoane)
Sala de conferinte (200 persoane)

Ambianţa  la Banquet Hall Forum   este una selectă și familiară, în acelaşi timp. Iar bucătăria noastră excelentă este complinită de o manieră profesionistă de deservire.

 Meniul  este  foarte variat, unul de-a dreptul tentant şi delicios,  iar produsele sunt de calitate înaltă, bio - ecologice, primite de la furnizori demni de încredere. Poate fi alcătuit conform contingentului de oameni, conform preferințelor culinare  și nu în ultimul rând conform bugetului disponibil. Bucătăria europeană  este adaptată oricărui eveniment în așa fel, ca fiecare din invitați să rămână frumos impresionați și profund mulțumiți. 

Personalul este calificat și selectat cu multă atenție, cu o vastă practică în domeniu dar și instruit conform cerințelor unei deserviri de rang înalt.  Veți avea parte de toată atenția și respectul din partea lor, ceea ce vă va îndemna sa ne vizitați iar și iar, la orice eveniment din viața D-stră.

Aici puteți organiza:

  • Nunți și cumetrii;
  • Banchete - fourchette-uri;
  • Petreceri de cocktail;
  • Recepții;
  • Baluri și petreceri corporative;
  • Lansări de produse și servici;
  • Seminarii;
  • Conferințe;

Vă așteptăm cu mare drag să ne vizitați.

Pentru detalii vă stăm la dispoziție!