Logo

Business Center FORUM

FORUM  Business Center 

 

FORUM  Business Center - este un parc de birouri moderne de ultima generație, cu o arhitectură deosebită și tehnologii contemporane, amplasat  în centrul orașului Сhișinău și oferă tot ceea ce necesita o afacere, totul într-un singur loc. Accesibilitatea excelentă de transport la arterele de trafic importante ale orașului prezintă un avantaj imens. 

Forumul Business Center  a fost dat in exploatare în decembrie 2014, și imediat a  devenit un punct de referință pe piața de birouri din Chișinău. Corespunde cerințelor și standardelor moderne de ultima generație. Suprafața medie pe nivel este de 330 m2  cu parter  + încă 12 etaje. Spațiul interior a fost conceput ca un sistem de "open space", cu o mare flexibilitate pentru amenajări ulterioare  în funcție de solicitările clienților. 

       LOCALIZARE CENTRALĂ

Este ideal pentru activități comerciale  de toate tipurile, datorită poziției sale stradale. Situat în zona centrală a orașului Chișinău, cu acces la 2 dintre cele mai importante artere rutiere, și anume Ștefan cel Mare și Ismail.

Locația clădirii are o multitudine de avantaje:

· Apropierea de centrul orașului, unde se află instituțiile reprezentative ale administrației locale și regionale.

· Are acces la mijloacele de transport: 8 autobuze diferite care au stationare la 2 min distanță până la  troleibuze, maxi-taxi.

· Apropierea de stația de cale ferată și stația auto.

Servicii și Facilități

Toată clădirea este acoperită cu pereți din sticlă, inclisiv, fațadele ventilate sunt acoperite cu sticlă termoizolantă, astfel, că toate birourile sunt  iluminate (TOSHIBA, OTIS, SHUCO, AGC GLASS, DORMA, LEGRAND,)

Cladirea este dotată cu:

- un sistem centralizat de climatizare cu patru țevi cu alimentare de  aer proaspăt;
- un sistem de telefonie de mare capacitate;
- o rețea de internet de mare viteză prin cablu optic;
- sistem de  supraveghere si semnalizare a  incendiului ;
-  sistem de control și supraveghere video.

- paza și monitorizare permanentă a clădirii.
  Recepţie
  Întreținerea și curățarea zonelor comune.
  Cafenea și bar la parter
  Banchet Hall (200 de persoane)
  Sala de conferinte (200 persoane)